DNA – Vital

 

FRESH CAVIAAR

 

ENERGIE LIFT

 

MESO – VIT

 

SUPREME DHE-age

 

BOTU – VIP

 

NOVACID

 

PERFECTION

 

FEMINITY

 

HYDRA-CLINIC

 

DERMA – CALM

 

PURE BIOTIC

 

VIVA MILK

 

BIO OPTIC

 

BASIC

 

BASIC plus

 

BIOPURE

 

Meso-therapie in de dermo-cosmedische toepassingen, litteken genezende werking – vitamine booster

Ericson Laboratoire heeft zich laten inspireren door de meest recente wetenschappelijke

 innovaties en MESO-VIT gecreëerd. Deze behandeling is voor diegenen die een diepgaande oplossing zoeken voor huidproblemen als huidatonie, rimpels, pigmentvlekken en hypergevoeligheid.

De MESO-VIT-behandeling beoogt 3 effecten:

1. EEN MESO-LIKE-EFFECT: door de werking van nanodeeltjes met een zeer laag moleculair gewicht en een zeer groot penetratievermogen, op originele wijze te koppelen aan twee technische instrumenten, de SKINJECTOR en de MICRO-PICK. Hiermee wordt een niet invasieve professionele behandeling uitgevoerd, die de micro-injecties benaderen die worden toegepast in de mesotherapie.

2. EEN MESO-CARE-EFFECT: de nieuwe nanodeeltjes die worden gebruikt, blijken een kalmerend, verzachtend en littekenvormend effect te hebben, wat bijzonder interessant is als aanvulling bij medische mesotherapiesessies, bij behandelingen na injecties en wat preventief werkt tegen ontsteking.

3. EEN VITAMIN-BOOSTER-EFFECT:dankzij de inbreng van 3 vitamines (vit. A, vit. C en vit. E), die bekend staan om hun huidherstellende eigenschappen: regenererend, verhelderen en beschermend. De doeltreffendheid van elke vitamine wordt versterkt door het skinjectioneffect, d.w.z. een diepgaandere en dus sterkere werking.

 

  

 

ARTEMIS PERSONAL FITNESS - L. DE NAEYERPLEIN 17 - 2830 WILLEBROEK - 0486/54.24.67 - CENTRUM VOOR VIBRATIETRAINING EN FIGUURCORRECTIE