DNA Vital

 

FRESH CAVIAAR

 

ENERGIE LIFT

 

MESO VIT

 

SUPREME DHE-age

 

BOTU VIP

 

NOVACID

 

PERFECTION

 

FEMINITY

 

HYDRA-CLINIC

 

DERMA CALM

 

PURE BIOTIC

 

VIVA MILK

 

BIO OPTIC

 

BASIC

 

BASIC plus

 

BIOPURE

 

DE RIJKDOM VAN VERSE KAVIAAR

Kaviaar, de bekende delicatesse, zit boordevol met een voedingsstof genaamd vitellus (van het Latijnse vita, dat leven betekent) die we nodig hebben voor de ontwikkeling en opbouw van onze vitale structuren. De door het huidweefsels geassimileerde verse kaviaarcellen, stimuleren de celsynthese door hun unieke samenstelling van metabolische precursoren.

MAXIMALE TOLERANTIE VOOR DE KWETSBARE HUID
De formules zijn zonder parfum en zonder chemische conserveringsmiddelen ontwikkeld voor een volledige compatibiliteit met de meest kwetsbare huid en een maximale tolerantie.

ACTIE

 

De ULTRA-RICH CREAM spant het huidweefsel aan voor een doeltreffend verstevigend en antirimpel effect in 15 minuten en gedurende meerdere uren. 

 

Het PRECIOUS ELIXIR is ultra regenererend serum. Herstelt elke nacht opnieuw de schadelijke invloeden waar de huid overdag aan blootgesteld wordt.  Dit serum twv 69 NU GRATIS bij aankoop van de Ultra-Rich cream

 

 

ARTEMIS PERSONAL FITNESS - L. DE NAEYERPLEIN 17 - 2830 WILLEBROEK - 0486/54.24.67 - CENTRUM VOOR VIBRATIETRAINING EN FIGUURCORRECTIE