DNA – Vital

 

FRESH CAVIAAR

 

ENERGIE LIFT

 

MESO – VIT

 

SUPREME DHE-age

 

BOTU – VIP

 

NOVACID

 

PERFECTION

 

FEMINITY

 

HYDRA-CLINIC

 

DERMA – CALM

 

PURE BIOTIC

 

VIVA MILK

 

BIO OPTIC

 

BASIC

 

BASIC plus

 

BIOPURE

 

NON CHIRURGISCHE RECONSTRUCTIE

Dankzij de nieuwe "non-chirurgische" behandeling kan men de ovale vorm van het gelaat een volledig nieuwe structuur geven door de combinatie van twee tegengestelde effecten

EERSTE FASE

Het 'Morpho Slim Mask' 'Morpho Fill Serum' duo heeft een zeer uitzonderlijke werking. Het huidopvullend effect biedt de mogelijkheid diepe groeven op het gelaat en rimpels op te vullen. Uitgaande van Hyaluronzuur zal de toevoeging van een actief bestanddeel in deze geconcentreerde formule, welke de lipogenese activeert, de mogelijkheid bieden hethuidweefsel op te vullen en plaatselijke rimpels glad te strijken (oogcontour, voorhoofdrimpels, enz.).

TWEEDE FASE

Het 'Morpho Slim Mask' 'Morpho Slim Serum' duo is opmerkelijk. Het beïnvloedt de plaatselijke vetten op de wangen en de hals en biedt de mogelijkheid zwaardere zones opnieuw vorm te geven. Van belang is de bijzondere werking van een actief bestanddeel dat in staat is de aanmaak van vetcellen te verminderen om de synthese van nieuw collageen te bevorderen.

RESULTAAT

Energy Lift geeft uitstekende resultaten op de hals door een stimulatie van de fibroblasten en een duidelijke versteviging van verslapte huidzones.

  

 

ARTEMIS PERSONAL FITNESS - L. DE NAEYERPLEIN 17 - 2830 WILLEBROEK - 0486/54.24.67 - CENTRUM VOOR VIBRATIETRAINING EN FIGUURCORRECTIE