DNA Ė Vital

 

FRESH CAVIAAR

 

ENERGIE LIFT

 

MESO Ė VIT

 

SUPREME DHE-age

 

BOTU Ė VIP

 

NOVACID

 

PERFECTION

 

FEMINITY

 

HYDRA-CLINIC

 

DERMA Ė CALM

 

PURE BIOTIC

 

VIVA MILK

 

BIO OPTIC

 

BASIC

 

BASIC plus

 

BIOPURE

 

Krachtige regenererende behandelingen - Activering van de heling - Stimulatie van het collageen

CRYO CELLULAR BIOTECHNOLOGY

De "senior" vrouwen vormen vandaag de dag een omvangrijke populatie die erg verschilt van de voorgaande decennia. Ze zijn erg goed geÔnformeerd, mobiel, op zoek naar technologische innovaties en verwachten onmiddelijke, duurzame resultaten om de schoonheid en jeugdigheid van hun gelaat te behouden.

ANTARCTISCH IJS

Ericson Laboratoire is altijd vernieuwend en constant op zoek naar excellente prestaties. Ericson Laboratoire heeft nieuwe moleculen gezocht in het ijs van Antarctica die bestemd zijn voor de nieuwe lijn tegen huidveroudering: DNA VITAL.

DIEP REGENEREREND

Dankzij het bevriezen van ingrediŽnten kan men formules zonder conserveringsmiddelen ontwikkelen, wat de efficiŽntie van de werkstoffen bekrachtigt en het risico op huidirritatie vermindert. Door cryocellulaire extracten toe te passen in DNA VITAL blijft Ericson Laboratoire trouw aan haar oorsprong en de nieuwe tendens van natuurlijke producten. Bovendien zijn de producten geformuleerd zonder parabenen, zonder kleurstoffen, zonder allergenen en zonder siliconen voor een hogere efficiŽntie en tolerantie.

 

ARTEMIS PERSONAL FITNESS - L. DE NAEYERPLEIN 17 - 2830 WILLEBROEK - 0486/54.24.67 - CENTRUM VOOR VIBRATIETRAINING EN FIGUURCORRECTIE